dissabte, 20 d’octubre del 2012

Llibretes

La Clara comença una nova etapa laboral. Per acomiadar-se de les seves actuals companyes de feina, em va encarregar unes quantes llibretetes. A ella li han agradat molt, i als seus companys?



Clara comienza una nueva etapa laboral. Para despedirse de sus compañeras de trabajo me encargó que le hiciera unas libretitas. A ella le gustaron, pero ¿y a sus compañeros?

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Coses dolces - Part 1

Fa uns dies la Gemma va fer anys. Per a celebrar-ho vaig portar uns quants cupcakes. La veritat, és que van sortir moooooooooolt bons (o això em van dir). Les receptes les vaig treure del bloc de l'Alma (Objetivo: cupcake perfecto). Què us semblen??


Hace unos días fue el cumpleaños de Gemma. Para celebrarlo hice unos cupcakes. La verdad es que sabían de rechupete (o eso me dijeron). Las recetas las saqué, cómo no, del blog de Alma (Objetivo: cupcake perfecto). ¿Qué os parecen)


A principis de setembre la Sílvia va defensar la seva tesi doctoral. Uns quants dies després li vaig fer aquest detallet. Se'l va menjar, quasi, a l'instant.


A principios de septiembre Sílvia defendió su tesis doctoral. Unos días después le hice este detalle. Se lo comió, casi, al instante.

dilluns, 8 d’octubre del 2012

Aniversari Gemma

La Gemma ha fet 6 anys. Com que li agrada molt fer manualitats, aquest any he decidit regalar-li unes quantes cosetes per introduir-la en l'scrap: segells, tintes, formes troquelades, una llibreta, papers,...